Przejdź do treści

Menu

Jedzenie

Motto NAR to – Dzielimy się z Wami tym, co mamy najlepszego.

Rozumiemy kuchnię i smaki Turcji, mamy ją we krwi. Stawiamy na najlepsze składniki i prawdziwe tureckie receptury. Nasza kuchnia wyrasta z gościnności, z głęboko zakorzenionej potrzeby dbania o drugiego człowieka. Czym was uraczymy? Jak podczas tradycyjnej uczty z przyjaciółmi zaczniemy od mezze : bogatego świata przystawek wegetariańskich i wegańskich – próbując mezze będziemy pić Raki i rozmawiać o życiu. Kiedy się już nasycimy humusem, mercimek, çiğ köfte i innymi pysznościami – przejdziemy do mięs – czyli do osmańskiej specjalności. Jak już raz spróbujecie, dajemy gwarancję, że po te smaki będziecie wracać – pikantne skrzydełka z kurczaka, szaszłyki z jagnięciny czy tradycyjne mięsa z regionów Şanlıurfa, Adana, Gaziantep – takie jak Adana czy Urfa, to nasza specjalność. Po posiłku polecamy relaks na naszym tarasie z autorskimi drinkami alkoholowymi lub wersjami free.

Przepyszne jedzenie z regionu morza Egejskiego